Et nemt køretøj til håndværkeren, der arbejder i storbyen

Mange håndværkere arbejder primært i storbyen, hvor det kan være svært at komme rundt med en stor kassevogn. De smalle gader og de mange parkerede biler gør det næsten umuligt at manøvrere rundt.

 

Det kan derfor også være noget af en øvelse ikke alene at begive sig rundt i byen, men ligeledes at finde en parkeringsplads tæt på det sted, hvor arbejdet er, samt hvor der er plads til en stor varevogn.

 

Mange håndværkere har formentlig oplevet, at de har lavet eller fået mindre skader på deres biler, når de har skulle igennem små porte eller uden om en lang række af parkerede biler.

 

Derfor har flere og flere inden for håndværkerbranchen og selvstændige sælgere fået øjnene op for den smarte TRIPL, der gør det nemt at komme rundt i storbyens gade uden at fylde det hele. Denne elektriske scooter er nemlig en lille og smart model, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med plads til udstyr.

 

En specialbygget løsning til dig

 

Foruden TRIPL’ens smarte størrelse, så tilbyder den den selvstændige en masse muligheder for selv at designe bagagerummet efter egne behov. Du kan derfor selv vælge, om den elektriske scooter skal være en kaffe scooter, et transportabel vaskeanlæg eller en værktøjskasse, hvor alle de mest nødvendige dele er med på farten.

 

Med et bagagerum på hele 750 L er der plads til de fleste ting i TRIPL’en, men dette uden at gå på kompromis med køretøjets størrelse og anvendelighed, når man ønsker at være meget mobil i storbyen.

 

Kombiner brugervenlighed med omtanke for miljøet

 

Mange store biler forurener meget, når de kører rundt i storbyerne, hvor der som oftest er meget trafik. Dette betyder, at bilen ofte skal ned og op i farten, hvilket koster meget benzin og slid på bilen.

Med TRIPL’en behøver du ikke tænke over det Co2-udslip, der normalt hører med, når du kører i den store vogn. TRIPL’en er nemlig en elektrisk scooter, der udelukkende kører på el. Og med storbyernes fokus på bæredygtighed er det nemt og hurtigt at finde en laderstand, hvis dit køretøj ikke har tilstrækkeligt med strøm.

 

Arbejder du med mange kunder i byen, så kan det smarte køretøj uden problemer fragte dig helt op til 100 km på én opladning. Dette er et langt stykke, hvis du eksempelvis skal forbi 5-8 mindre kunder på bare én dag, der alle bor i samme by.

 

Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt TRIPL’en kun kan køre meget langsomt. Den elektriske scooter kan nemlig køre helt op til 45 km/t, hvilket gør den helt ideel til bykørsel, hvor det ofte ikke er muligt at køre mere end netop 45 km/t grundet trafikken.