Alt fra stødsikre håndværkercovers og et stort udvalg af bilholdere

Det er ikke bare hårdt for håndværkeren, når han er på arbejde. Det er også hårdt for vedkommendes mobil, der udsættes for en masse farer. Det kan være, at du har brug for noget udstyr til din telefon. Det kunne f.eks. være et stødsikkert cover, eller det kan være, at du godt kunne bruge en mobilholder til telefonen.

 

Sådan beskytter du bedst dig selv og din telefon

Du kan f.eks. vælge at beskytte med beskyttelsesglas til din iPhone under arbejde. Så er der bedre chance for, at der ikke kommer ridser eller revner i glasset, skulle du være så uheldig at tabe den. Det er måske også noget, som der er langt større sandsynlighed for, hvis du har din mobil med på arbejde (og hvem har ikke det disse dage?). Du kan med fordel også vælge stødsikre håndværkercovers, så du er sikker på, at det ikke bare er din mobil, du passer godt på – men at det også er dig selv.

 

Bilholder til din iPhone

Du kan også kigge efter en bilholder til din iPhone, som er praktisk, hvis man f.eks. skal bruge GPS, mens man kører. I dag er der ikke mange, der har en GPS, som ikke kan andet. De fleste vælger at bruge deres iPhone til GPS, når de kører bil. Her er det klart en del lettere, hvis man har en bilholder til at placere den i.

 

Hvor kan jeg købe covers og etuier henne?

Hvis du mangler et sted, hvor du let kan finde covers og etuier til din iPhone, så kan mange webshops have lige det, du har brug for. Det er så nemt at shoppe på nettet, og nu kan endda få dag – dag levering og fri fragt hvis du trykker her.

 

Beskyt og din computer

Men det er ikke bare din telefon, du bør passe på. Det kan være, at du også har en computer, der skal have gode vilkår for at leve længe. Her kan du også bruge covers og sleeves til din computer. Du kan vælge covers til mobiler i flere forskellige materialer. Det kan f.eks. være, at du ved, du bedst kan lide at have et cover i læder – som desuden også giver rigtig god beskyttelse. Det kan være, at du skal ind for at tjekke siden og blive klogere på, om der er noget, du kan bruge derfra.