Gør din bil mere effektiv

Drømmer du ofte om at effektivisere din bil? Det kan du gøre ved hjælp af Racechip. På den måde tuner du din bil med en chip. Du skal blot vælge, hvilken af de tre Chiptuninger du ønsker. Så hvad venter du på? Læs med her, og find ud af, hvordan du Chiptuner din bil.

Hvad er det?

Racechip er et firma, som har en stor historik bag sig. De laver mere end 100.000 tuninger om året, de har 2000 forhandlere og de findes i mere end 135 lande. Firmaet ligger derfor i top, når det kommer til Chiptuning af biler. Firmaet tilbyder også en motorgaranti på din bil i helt op til 2 år, så du kan roligt føle dig tryg. Læs mere om Racechip her.

Hvad er Chiptuning?

Man placerer Racechippen mellem motorsensorerne og motorstyringen. Når man kører, tager Racechippen kørselsinformationerne fra motoren og effektiviserer dem i forhold til køresituationen. Racechippen påvirker ting såsom brændstofindsprøjtningstiming, lufttryk, injektionsperiode og injektionsmængde. Brugen af den betyder en bedre motorkraft og stor brændstofbesparelse. Her kan du læse mere om Racechip tuning.

Forskellige muligheder

Der findes forskellige muligheder når det kommer til Chiptuning. Der er tre forskellige størrelser, den første kaldes Base tuning, hvor der medfølger fem programmer, og du sparer op til 10% af dit brændstof. Den næste, og mest sælgende boks, hedder RS, den har en garanti på et år, og du sparer her på 15% af dit brændstof. Den sidste og største boks giver dig op til 30% ekstra hestekræfter, og samtidig en besparelse på brændstof med helt op til 15%. Den har også to års garanti, og du kan få sat den i en anden bil, hvis du skifter din nuværende bil ud.

Hvem kan få det?

Der tilbydes Chiptuning til mere end 3000 forskellige bilmodeller, derfor kan du være sikker på, at din bil højst sandsynligt også kan få det. Priserne varierer alt efter hvilken af de ovenstående modeller, du gerne vil have. Den mindste af dem koster omkring 1000 kroner, den mellemste koster cirka 2500 kroner og den største koster omkring 4500 kroner. Der er altså en del forskel på priserne, men prisforskellen afspejler sig også af de enkelte modeller.

Er det lovligt?

Ja, det er det. Chiptuning ligger under reglerne om konstruktive ændringer af din bil. Men hvis bilen begynder at larme eller forurene udover det sædvanlige, kan det blive på kant med loven.