Verdens hurtigste biler

Bilindustrien har gennem årene vist bemærkelsesværdig innovation og ingeniørkunst. Ikke alene rykker producenterne grænserne i design, de blæser også verden væk med den vildskab og hastighed, som nye sportsvogne kan nå. Med en fart på langt over 400 km/t er dette de hurtigste biler på vejen. Du kan i øvrigt læse andre artikler om biler hos MandeMand.

Hennessey Venom GT: 435,3 km/t

I februar 2014 nåede Hennessey Venom GT en hastighed på 435,3 km/t – hvilket uofficielt slog verdensrekorden for den hurtigste bil i verden. Angiveligt kunne bilen ikke testes i begge retninger på grund af organisatoriske vanskeligheder, og rekorden forbliver derfor uofficiel. Bilen har dog i øjeblikket verdensrekorden for den hurtigste produktionsbil, og der er ingen tvivl om, at denne maskine er en rigtig superbil. Hennessey Venom GT har en V8 tvillingturbomotor og koster omkring 8.452.956 kr.. I december sidste år meddelte den britiske producent, at 11 af de foreslåede 29 Hennessey-biler allerede var solgt.

Bugatti Veyron Super Sport: 430,9 km/t

Når du tænker på en hurtig bil, satser vi på, at Bugatti Veyron kommer til at tænke på. Bugatti Veyron, en fransk designet bil, er bestemt forbeholdt nogle få udvalgte med et astronomisk prisskilt på 2,5 millioner dollars. Selvom det er ekstraordinært dyrt, er Veyron en af de hurtigste biler med en tophastighed på 430,9 km/t.

Koenigsegg Agera R: 439,3 km/t

Denne svenskdesignede bil kan nå 100 km/t på kun 2,9 sekunder. Denne gennemsnitlige maskine er specielt designet og konstrueret af holdbart og let materiale for at hjælpe den med at nå en fantastisk tophastighed på 439,3 km/t. Producenten har bilen klar til Guinness World Record Books i de kommende måneder, hvor de vil teste dens sande hastighed og kraft. Agera går i øjeblikket for omkring 1,6 millioner dollars.

9ff GT9-R: 413,6 km/t

9ff GT9-R er måske ikke en af de mest kendte biler, men den er bestemt en af de hurtigste. Faktisk er 9ff GT9-R designet til bevidst at tage titlen som verdens hurtigste roadster og kan nå 0-62 mph på kun 2,9 sekunder. Desværre knuste Bugatti Veyron den drøm. Denne bil koster dog kun omkring 4.930.891 kr., hvilket gør den til en af de mest overkommelige superbiler, der findes.

SSC Ultimate Aero: 412,28 km/t

SSC Ultimate Aero har to rekorder i Guinness World Record Books som den hurtigste roadster i verden. Faktisk holdt denne bil rekorden i næsten tre år, indtil Bugatti Veyron kom og detroniserede SSC Ultimate Aero. Bilfabrikanterne annoncerede, at de ville frigive en XT-version af Ultimate Aero, der angiveligt vil nå 439 km/t.