Tag cyklen til bilturen med i en cykelholder

Det er så skønt at cykle afsted når man er i Danmark eller i udlandet. Lige meget om du er hverdagscyklist eller cykler på et mere professionelt niveau er der god grund til at cykle langt i den skønne natur. Hvis i skal på ferie i udlandet, for eksempel til Tyskland, Frankrig, Spanien eller Portugal, kan I med fordel tage jeres cykler med bag på bilen i en cykel holder. Hermed kan i både tage bilen til udlandet og køre langt i den og når i når frem til destinationen kan i cykle derfra. Når I cykler fra bilen vil i også spare miljøet for en masse CO2 udslip. Det er dermed godt både for jeres motion, kondital, og jeres hjerte og lunger.

Godt for miljøet

Det er også godt for miljøet, fordi I dermed ikke forurener med bilen, når I er i udlandet. Det er dermed en rigtig god mulighed for at se det smukke landskab fra cyklens perspektiv. I kan både tage cykler med til børn og cykler med til voksne i bilens cykelholder. Når i bliver sultne kan I altid tage en madpakke undervejs.

I kan køre forbi et lokalt supermarked og købe noget lækkert fransk mad, tysk mad, portugisisk mad eller italiensk mad. Det ville være en meget eksotisk madpakke at spise under cykelturen.

Spar på CO2

Det er perfekt med en cykelholder til bil, når I skal køre til udlandet og gerne vil spare på jeres CO2 udslip. En cykel holder til bilen gør det nemt for jer at kombinere en bilferie med en cykel ferie og dette gavner både jeres familie så i kan holde en aktiv ferie og det gavner miljøet på lang sigt.

Tag cyklerne med på weekendtur

I kan også tage afsted med vennerne på en weekendtur og tage cyklerne bag på bilen i en cykel holder. I kan f.eks. køre til Sverige eller til Nordtyskland og derfra stille bilen på en parkeringsplads og køre en lang tur på cyklerne derfra. Det er igen en god måde at kombinere at køre et sted hen med bilen og derfra cykle rundt og se det smukke landskab i det pågældende område. Det er altid rart at have sin egen cykel med, når man skal cykle langt, fordi den er indstillet efter din egen højde og drøjde, så den passer perfekt i afstand mellem ben og pedaler.