Sådan lejer du en bil i Miami

Skal du til Miami, og har du lyst til at gå på opdagelse i Floridas utallige strande og måske opleve Florida Keys? Så er det en rigtig god idé at leje en bil.

Sådan vælger du den rigtige bil

Før du vælger din lejebil, er det godt at vide, hvor mange personer I skal være i bilen, og at kende din rejseplan. Læs om Miami hos Alverdensrejser og få inspiration til dit roadtrip.

Når du har planlagt turen, kan du nemmere vurdere, om du har brug for en kompakt bybil eller en større og mere komfortabel bil til de lange motorvejsstrækninger. I Florida har de fleste biler automatgear, så vær også opmærksom på, om du foretrækker at leje en bil med manuelt gear eller automatgear.

Hvor henter du bilen?

Hvis du ankommer i Miami International Airport, giver det bedst mening at hente din lejebil direkte i lufthavnen. På den måde undgår du offentlig transport og eventuelle taxaomkostninger. Hvis du helst vil opleve Miami et par dage, før du kaster dig ud i et roadtrip, kan du også hente din lejebil inde i byen. Sørg her for at hente bilen så tæt på dit hotel som muligt.

Uanset hvor du henter bilen, er det vigtigt at være opmærksom på præcis, hvor du skal hente og aflevere den igen. Når du booker din lejebil, har du mulighed for at meddele, om du vil aflevere bilen et andet sted end hvor du hentede den. Det kan være en god idé, hvis du for eksempel planlægger et længere roadtrip, og ikke har lyst til at køre tilbage af samme vej, du kom fra. Det vil dog ofte koste lidt ekstra.

Regler for biludlejning i Florida

Du skal minimum være 21 år for at kunne leje en bil i Florida, og de fleste biludlejningsfirmaer kræver endda et ekstra gebyr, hvis udlejeren er under 25 år. Hvis I gerne vil være flere, der kører bilen, skal du være opmærksom på, at der er et mindre gebyr for hver chauffør, der tilføjes. Husk at medbringe dankort, kørekort og pas for alle chauffører, når du henter bilen.

Forsikring

Husk at sørge for, at du er dækket af en forsikring! Det kan enten være din egen rejseforsikring eller bilforsikring hjemmefra, eller du kan tilkøbe en forsikring hos biludlejningen. Sammenlign priserne og vurder, hvad der giver bedst mening for dig.