Sådan får du den perfekte bilferie

Mange elsker den frihed det er selv at køre på ferie, og mener det er den perfekte ferieform. Kører du selv til Sydeuropa, er det en rigtig god idé at bilen er klar til den lange tur. Det er så ærgerligt at blive overrasket af problemer med bilen, som kunne være løst hjemmefra.

Det er vigtigt at få en god start på sin ferie, og derfor er det en god investering at bruge tid og energi på at gøre alt så klar som muligt.

Nogle udfordringer kan man spå om på forhånd, men selvfølgelig kan uventede og uheldige problemer ramme alle.

 

Sydeuropa er skøn

Der er utallige mange destinationer at vælge imellem, hvis man vælger at køre selv til Sydeuropa. Om man er til de lækre franske oste og vine, det charmerende spanske sprog og tapas, eller Italiens udsøgte mad og hyggelige byer, så er det bare at suse afsted ned over grænsen.

Ferieglæden venter på dig, og turen derhen hvor du ønsker er en del af ferien.

Derfor handler det om at køre køreturen så god som mulig.

Det er mange kilometer bilen skal køre, så hvornår er den sidst blevet tjekket igennem? Tekniske problemer er helt sikkert det man allerhelst vil undgå at starte eller ende sin ferie med. En serviceret bil giver en stor tryghed, og vil bringe dig godt frem til ferielokationen og tilbage til hverdagen.

Din bil vil fragte dig hvorhen du ønsker – måske endda flere destinationer?

Mulighederne er mange

Om man vælger én destination eller flere, så giver bilferie en frihed til selv at vælge. Man kan vælge at bo ét sted og kun bruge bilen som transportmiddel til og fra ferie.

Men man kan også benytte sig af muligheden for let at komme fra det ene sted til det andet, og dermed få en masse forskellige stop og en masse forskellige oplevelser.

Fordelen ved bilferie er, at du selv sætter tempoet. I er ikke afhængige af fastsatte afrejser med tog og fly, eller at skulle afsted på skæve tidspunkter af døgnet. Mange ser det dog som en fordel at gennemtænke ruten og hvor lag tid det tager at køre, for dermed at undgå at ramme bestemte knudepunkter i myldretrafikken. I bestemmer selv hvor I skal køre inde og holde pause, spise, sove eller besøge et bestemt sted. Det er nemt at tage højde for familiens behov på vejen.