Hvad koster det at få bilen pakket ind i folie

Måske ønsker du et farveskift på din bil eller har brug for opmærksomhed på din virksomhed via reklame på din bil, men er bange for det bliver en kostbare affære? Så kan du ånde lettet op da du ikke behøver få foretaget en dyr lakering, men i stedet kan du vælge en folieindpakning af din bil. Prisen varierer blandt andet efter størrelsen på opgaven, men det er billigere at vælge folie til din bil og du vil stadig opleve bilindpakning i absolut topkvalitet.

Bilindpakning i højeste kvalitet

Har du besluttet dig for at få foretaget en bilindpakning, så er det vigtigt du lægger vægt på kvaliteten af folierne samt udførelsen af arbejdet da det sikrer det bedste resultat. Vælger du bilindpakning hos Outdoor Media er du netop sikret højeste kvalitet og en holdbarhed på helt op til 5 år da folierne til bilindpakning er specialproduceret. Med den lange erfaring med folie til biler, både til privat og erhverv får du derfor en kompetent vejledning og rådgivning på præcis dette felt. For at du får dit ønskede resultat bliver du under hele processen inddraget for at gøre dig fuldt ud tilfreds med det færdige resultat.

Reklamer for din virksomhed på bilen

Har du lige opstartet en virksomhed og ønsker reklame for denne? Så kan du eksempelvis få lavet en flot reklame med print på din bil, så du bliver synlig når du kører rundt. Bilindpakning giver dig en fed mulighed for at skabe fokus på lige netop det du ønsker, så der bliver lagt mærker til din virksomhed. Det specialproducerede folie til bilindpakningen sikrer dig høj kvalitet og et flot resultat efterfølgende. Måske har du selv ideer til hvordan du ønsker din reklame og ellers kan du altid få hjælp til designet.

Lad opfindsomheden få frit spil

Uanset hvad du måtte have af drømme til hvordan du ønsker din bil skal se ud, så lad fantasien få frit løb. Ved at vælge folie til din bil har du en unik mulighed for, at få præcis det udseende, som du ønsker til din bil – det store udvalg af blandt andet specialfolier med strukturer og effekter og et hav af farver giver dig uendelige muligheder for at skabe din drømmebil. Det dygtige og kompetente personale er altid til rådighed i alle processerne fra start til slut. Har du spørgsmål er du til hver en tid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.