PAVA Centre der rustbeskytter

Om PAVA
klik her


PAVA rustbeskyttelse,undervognsbehandling og stikprøvekontrol

KLIK på logo
og tilmeld din bil til stikprøve.


Send mail
klik her

 

 

Pris for PAVA rustbeskyttelse / undervognsbehandling.

Prisen for en undervognsbehandling er vigtig

Prisen for en undervognsbehandling er en sum af
mange faktorer - ikke kun behandling af undervognens
udvendige del som ses ovenfor.

 

Når du orienterer dig om muligheden for undervognsbehandling / rustbehandling / rustbeskyttelse af din bil, kommer det helt naturlige spørgsmål :   Hvad koster så en rustbeskyttelse / undervognsbehandling ?

Vi kan ikke her på siden give dig et svar, idet PAVA Produkter A/S ikke må diktere landsdækkende priser for rustbeskyttelser eller produkter i løssalg. Prisen for en PAVA rustbeskyttelse afhænger i høj grad af landsdelen du ønsker undervognsbebehandlingen udført i, ligesom der kan være kampagner i en del af året.

Det kan dog nævnes at en Komplet PAVA rustbeskyttelse af en personbil som f.eks- OPEL Astra koster fra ca. kr. 3.000,00 til ca. kr. 4.000,00 incl. moms og miljøtillæg.

Ved at benytte nedenstående links kan du få prisen for en PAVA rustbeskyttelse fra PAVA Centre i forskellige områder af Danmark.

Prissætningen af rustbeskyttelser bliver stadig mere kompliceret, idet forskellige udgaver af den samme bilmodel kan have forkelligt behov for nødvendig afmontering i forbindelse med vort arbejde. Spørg derfor specifikt til dette forhold ved prisoplysning og / eller ordreafgivelse.

Det er vigtigt at du foruden prisen også sammenligner "hvad du får for pengene".

På "biler af i dag" er selve "sprøjtearbejdet" en mindre del - det er langt mere tidskrævende at klargøre bilerne til dette. Klargøring omfatter foruden rengøring også afmontering af undervognens mange plastdele som f.eks. inderskærme og bundskjolde.

Undervognsbehandling og plastdele - klik på denne tekst for at læse mere.

Se også   Har du fået et godt tilbud på rustbeskyttelse / undervognsbehandling af din bil ? ved at klikke på denne tekst.

I prislisterne nedenfor er også anført forbehold for afmontering af bundplader m.v.   -   vær opmærksom på dette.

Klik firmanavnet for at åbne den ønskede information.

Maribo PAVA Center
Her er adgang til en on line prisliste med foto af bilen der afgives pris på. Her er samtidig mulighed for at få prisen tilsendt pr. mail.

Farum PAVA Center
Priser for PAVA Behandlinger udført hos Farum PAVA Center ses direkte på skærmen ved at indtaste dit bilmærke og -model.

Herlev PAVA Center
Vælg dit bilmærke og -model og få vist prisen for en PAVA Rustbeskyttelse direkte på din skærm med mulighed for on-line booking.

Tåstrup PAVA Center
På denne side indtaster du din bils data og din e-mail adresse. Kort efter ( under 1 minut ) modtager du en mail med prisen for en PAVA rustbeskyttelse.

Se dine fordele ved undervognsbehandling på pava.dk ved at klikke her